tirsdag den 9. november 2010

... november, november, november, november, december

Lige så glad jeg stadig er for mit studie, lige så dødsens træt er jeg også af politikere der ikke opfører sig ordentligt. Hernede har der lige været en større politisk omvæltning, hvilket har bragt den åbenbart karismatiske politikker Gert Wilders frem som leder af regeringens vigtigste støtteparti. Det er min overbevisning at han sammen med Pia Kjærsgaard og Beelzebul selv, danner en ondskabens trekant. Folk taler om at de nu har fået "den danske model", hvilket til syne ladende er en model, hvor tidligere næsten fornuftige borgerlige partier, nu åbenlyst bukker og skraber for en flok højreekstremistiske, racistiske psykopater. Jeg har måtte undskylde mange gange og  er ikke bestemt stolt af mit fædreland, da slet ikke efter den seneste ændring af familiesammenføringsloven, samt den fuldstændig vandvittige tone imod indvandrere, som åbenbart er blevet fuldstændig acceptabel nu.
Den højredrejning der sker i hele Europa lige nu, skræmmer mig og fylder mit hovede for tiden, jeg tænker meget på hvordan man gennem kunsten, i det mindste kan ændre tonen, eller opfattelsen af forskellige kulture. Men jeg har meget at lære først.

De projekter jeg er i gang med lige nu har nemlig ikke meget med politik at gøre, men er snarere etuder ud i hvordan man kan overføre jazzens væsen til elektronisk musik. Det er heller ikke let... Men det motiverer mig til at studere som en sindsyg, og det er da altid noget.

Men egentlig har jeg det jo godt, skønt jeg er plaget af novembers regngrå trykken, og en nagende hjemve. Jeg har lige haft besøg af min ven Erik, og vi havde en herlig uge hernede, denne weekend kommer Jens, Malene og Ida på besøg og om 2 uger får jeg besøg af Niels, så i bund og grund er jeg en heldig kartoffel.

Kærlig hilsen
Nikolaj

1 kommentar:

  1. Godt at høre at du har det godt Nikken, på trods af uheldige indtryk af Danmark. Amerikanere er heldigvis så arrogante, at de ikke rigtig kan forstå at noget ikke kan være deres egen skyld. Det kunne have været danske spekulanter som fik alle deres banker ned med nakken, de ville stadigvæk ikke indrømme at noget var ude af deres egne hænder.

    Anyways, what I wanted to ask: Kender du Supersilent? Det er nemlig ret meget elektrojazz tænker jeg. Fra Norge. De har udgivet en hel masse nummererede albums, tænkte det kunne være interessant at tjekke ud. Jeg forstår det ikke rigtig, men det lyder rigtig fint.

    SvarSlet